secretariat@patronatul-detectivilor.ro
+40 731 838 165

Media

CLUSTER NAŢIONAL DE INTELLIGENCE CIVIL, 4-6 august, Colibita

În perioada 4 – 6 August 2017, Patronatul Detectivilor Particulari din România (PDPR) a organizat conferinţa de instruire profesională la poalele munţilor Călimani, în complexul Fishermans’s Resort de pe lacul Colibiţa, un loc care fascinează cu frumuseţea sa sălbatică.

Conferinţa a avut ca dezbatere tema “Cluster Naţional de Intelligence Civil”.

Clusterul reprezintă modul în care suntem noi organizaţi, un mănunchi de membri structuraţi sub forma unei reţele. Liantul acestui mănunchi este un vis al nostru, al detectivilor care muncim în piaţa reală de investigaţii, visul de a crea o industrie a investigaţiilor private în România.

Acest vis este combustia noastră internă care ne uneşte. Existăm şi avem succes pentru că suntem organizaţi pe criteriul participării, contribuţiei şi profesionalismului.

Intelligence-ul civil reprezintă baza activităţii noastre, este un produs obţinut legal şi destinat societăţii civile. Intelligence-ul civil nu este spionaj, ci o formă de cunoastere a societăţii civile.

Atunci când  statul nu are nici timp şi nici resurse pentru a proteja pe fiecare cetăţean în parte, intervenim noi şi astfel se naşte Industria Civilă de Intelligence.

La această conferinţă au fost prezente un număr de 27 de Agenţii de Investigaţii Private din toată ţara, 34 de Detectivi Particulari şi reprezentanţi ai Autorităţilor Publice, care ne-au asigurat de susţinere şi implicare în proiectele viitoare.

Ne-a onorat cu prezenţa şi unul dintre cei mai experimentaţi detectivi din România, dl Roca Iosif, care a ales acest moment pentru a prezenta cartea: “Detectivii Particulari – Un nou început”.

În încheierea acestui eveniment s-au înmânat mai multe premii, printre care:

Premiul pentru agenţia cu cei mai mulţi angajaţi în anul 2016, acesta revenindu-i Biroului de Detectivi Particulari Corbul, Bucuresti.

Premiul pentru agenţia cu cea mai mare cifră de afaceri în anul 2016, acesta revenindu-i Agenţiei Arvifox Vision Security, Bucuresti.

Totodata, dorim să mulţumim tuturor pentru participare şi implicarea de care au dat dovada şi în mod special Agenţiei LEGENDA VIE SRL din Bistriţa, pentru organizare conferintei.

În acest mod vom reuşi să dezvoltăm şi să promovăm detectivismul în România.

Leave a Reply